Cikkek
2020.04.15 10:48

Raktári kiszolgálás változtatása

A koronavírus európai terjedése rendkívüli helyzetet teremt, ezúton cégünk működése és kiszolgálásunk vonatkozásában tájékoztatjuk partnereinket.

Ahogy mindig, most is érvényre juttatjuk az emberi értékek, a biztonságot ésszerű mértékben szavatoló intézkedések elsőbbségét a gazdasági érdekekéhez képest. Társaságunk a magyar hatóságok iránymutatásait követi.

Ügyelünk a fertőzés megelőzésére, a felesleges kockázatokat kerüljük.

Tisztelettel tudomásul vesszük, ha valaki a miénknél nagyobb elővigyázatosságra hivatkozva, például a tervezett áruszállítás, vagy képviselőnk látogatásának elhalasztását kéri, csak arról kellő időben kapjunk jelzést.

Ami az alapanyag ellátásunkat illeti, a beszerzési irányokból nem merült fel aggály.

Termékeink fertőzés terjesztése szempontjából nem veszélyesek, élettelen tárgyakon a kórokozó néhány nap alatt elpusztul, mégis óvatosságra intjük Partnereinket a szállítás során felmerülő kivédhetetlen kontaktusok miatt.

Készleteink az energiaadók és egyéb alkatrészek vonatkozásában ma nemcsak Magyarországon, de a régióban a legnagyobbak. Ezek alapján kiszolgálásunk továbbra sem akadályozott.

Mindazonáltal a raktárból történő kiszolgálás eddigi rendszerét visszavonásig felfüggesztjük. Úgy látjuk jónak, hogy a legnagyobb biztonságra törekedve a megrendeléseket fuvarozó partnerünk bevonásával teljesítsük. Ez többletköltséggel jár, mégis könnyebbséget jelent például abban, hogy a termékeinket a telepítendő helyszínre tudjuk szállítani közvetlenül. Amennyiben a rendelés összértéke meghaladja a nettó 2 millió forintot, úgy a fuvarköltség felét átvállaljuk. 

A későbbiekre vonatkozóan viszont, ha a járványveszély miatt a hatóságok az ipari termelésre és a szállítmányozásra is kiterjesztik, illetve hosszabb ideig fenntartják a korlátozásokat, akkor az alapanyagok beszerzésében vagy akár hazai gyártásunkban is lehet idővel fennakadás. Ha erre sor kerül, megfelelő időben tájékoztatással leszünk partnereink felé.

A Forint árfolyamának drasztikus változása bennünket is cselekvésre késztet, ennek a költségeinkre és majd az árainkra gyakorolt hatásairól később fogjuk tájékoztatni Partnereinket. 

Jó munkát és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Webáruház készítés