Hírek

2020.04.15 11:00
Változás a raktári kiszolgálásban

A koronavírus európai terjedése rendkívüli helyzetet teremt, ezúton cégünk működése és kiszolgálásunk vonatkozásában tájékoztatjuk partnereinket.

Ahogy mindig, most is érvényre juttatjuk az emberi értékek, a biztonságot ésszerű mértékben szavatoló intézkedések elsőbbségét a gazdasági érdekekéhez képest.

Ügyelünk a fertőzés megelőzésére, a felesleges kockázatokat kerüljük.

Termékeink fertőzés terjesztése szempontjából nem veszélyesek, élettelen tárgyakon a kórokozó néhány nap alatt elpusztul, mégis óvatosságra intjük Partnereinket a szállítás során felmerülő kivédhetetlen kontaktusok miatt.

Készleteink az energiaadók és egyéb alkatrészek vonatkozásában ma nemcsak Magyarországon, de a régióban a legnagyobbak. Ezek alapján kiszolgálásunk továbbra sem akadályozott.

Mindazonáltal a raktárból történő kiszolgálás eddigi rendszerét visszavonásig felfüggesztjük. Úgy látjuk jónak, hogy a legnagyobb biztonságra törekedve a megrendeléseket fuvarozó partnerünk bevonásával teljesítsük. Ez többletköltséggel jár, mégis könnyebbséget jelent például abban, hogy a termékeinket a telepítendő helyszínre tudjuk szállítani közvetlenül. Amennyiben a rendelés összértéke meghaladja a nettó 2 millió forintot, úgy a fuvarköltség felét átvállaljuk.

A későbbiekre vonatkozóan viszont, ha a járványveszély miatt a hatóságok az ipari termelésre és a szállítmányozásra is kiterjesztik, illetve hosszabb ideig fenntartják a korlátozásokat, akkor az alapanyagok beszerzésében vagy akár hazai gyártásunkban is lehet idővel fennakadás. Ha erre sor kerül, megfelelő időben tájékoztatással leszünk partnereink felé.

Jó munkát és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Webáruház készítés