Szabványosság

A szabványról

 

Az általunk forgalmazott elektromos kerítés rendszerek megfelelnek a nemzetközi IEC (International Electrotechnical Commission) IEC 60335-2-76 szabványának, amely az elektromos kerítés rendszerek részletes követelményeit foglalja magában.

A szabvány – többek között - meghatározza az elektromos kerítések huzalozásában a feszültség impulzusok erejét, időtartamát, a teljes láthatóság miatt kihelyezendő táblák méretét, elosztását, stb.

A teljesség miatt az IEC 60335-2-76 szabvány szövegezése ezen a linken megtalálható.

Az elektromos kerítés oszlopainak megfelelő rögzítése a meglévő kerítésre.
A - védendő terület, B - szabadon megközelíthető terület, 1 - elektromos kerítés rendszer, 2 - meglévő kerítés

 

Megfelelőség

Az energiaadóink rendelkeznek megfelelő minősítéssel. A MABISZ biztonságtechnikai tájékoztatója itt található. A Magyar Biztosítók Szövetsége Vagyonvédelmi és Kármegelőzési Bizottságának feladata, hogy a hazai, vagy külföldi gyártású vagyonvédelmi eszközök esetén termék-megfelelőségi vizsgálatot végeznek, majd ez alapján megfelelőségi kategóriákba sorolják. Ennek a vizsgálatnak eredményeként a MABISZ VKB termék megfelelőségi ajánlást adott ki az általunk forgalmazott energiaadókra.

A termék megfelelőségi ajánlás itt olvasható.

Szakmaiság

Cégünk több mint 12 éve forgalmazza, telepíti és felügyeli az elektromos kerítés rendszereket. Fő partnerünk a NEMTEK PTY Ltd., aki közel 30 éves tapasztalatával a világ első számú gyártója ezeknek a rendszereknek. A jó kapcsolat eredménye közös innovatív megoldások a kültéri védelem rendszerek fejlesztésében.

További információk a NEMTEK weboldalán találhatók.

Webáruház készítés