Cikkek

MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlás

 

A Nemtek több mint 30 éve innovatív és megbízható gyártó az elektromos kerítés alkatrészek piacán. Ez idő alatt az energiaadók és kerítésvédelmi alkatrészek teljes skáláját gyártó Nemtek, a megszerzett tudását és szakértelmét használja az ipari, kereskedelmi és lakossági vagyonvédelmi kerítések, valamint a mezőgazdaság és az állattenyésztés területén.

 

Naperőműpark tulajdonos vagy üzemeltető? Akkor jól tudja, hogy a naperőmű park kialakítása az első „kapavágástól” a rendszer beüzemeléséig akár egy évig is eltarthat. Így a vagyonvédelmi kérdések nem a kivitelezés végeztével válnak aktuálissá, hanem már ezen időszak alatt is. És mi történik az azt követő 15-20 évben?

A Protect HRS Kft. erre mind tudja a választ!

Az alábbi cikkünkben elektromos kerítés rendszerek előnyeit próbáljuk meg egy csokorba összefogni.

A napelem parkok terjedelmük és jellegük miatt általában a lakott területeken kívül helyezkednek el. Ez magában hordozza azt a veszélyt, hogy távfelügyelettel ellátott védelmi rendszer esetén is a járőr szolgálat illetve a rendőrség kiérkezése hosszabb időt vesz igénybe, mint általában. Ilyen esetben az a hatékony kültéri védelem rendszer, amelynek megállító ereje is van – mint például az elektromos kerítés.

Hová telepíthetek elektromos kerítést? Mennyire bonyolult a rendszer telepítése?

A koronavírus európai terjedése rendkívüli helyzetet teremt, ezúton cégünk működése és kiszolgálásunk vonatkozásában tájékoztatjuk partnereinket.

2020.04.03 10:00

Mit is értünk az alatt, az elektromos kerítés "jelez"? Hogyan működik ez a funkció a rendszerünknél?

2020.03.25 12:33

 

Mit is értünk az alatt, az elektromos kerítés "elrettent"? Miért alkalmazzuk ezt a jelzőt a rendszerünkre?

 

 

 

Az elektromos kerítés kültéri védelem leghatékonyabb módja.

Mi tagadás, hajlamosak vagyunk a meglehetősen rémületes képzettársításokra, amikor egy kerítésbe vezetett áramról, mint elrettentő eszközről beszélünk, holott napjainkban már a korszerű kültéri védelem egy elfogadott és egyre szélesebb körben alkalmazott megoldásáról beszélünk.

A témáról Oláh Ferencet, a Protect HRS Kft. munkatársát kérdezzük.

2019.10.02 14:16

A Nemtek elektromos kerítésről - szakmai szemmel

Webáruház készítés