CikkekGyakran felmerül az a kérdés, hogy lehetséges-e további távirányítókat rendelni az energiadobozainkhoz. Alap esetben kettő darab távirányítót adunk az eszközhöz, de igény szerint természetesen rendelhetők további távirányítók is. Figyelem! Maximum 12 db távirányítót tud kezelni egy vevő egység!
Hogyan lehet ezeket a plusz távirányítókat felprogramozni, hogy használhassuk őket? Ebben a rövid leírásban elmondjuk.

MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlás

 

A Nemtek több mint 30 éve innovatív és megbízható gyártó az elektromos kerítés alkatrészek piacán. Ez idő alatt az energiaadók és kerítésvédelmi alkatrészek teljes skáláját gyártó Nemtek, a megszerzett tudását és szakértelmét használja az ipari, kereskedelmi és lakossági vagyonvédelmi kerítések, valamint a mezőgazdaság és az állattenyésztés területén.

 

Naperőműpark tulajdonos vagy üzemeltető? Akkor jól tudja, hogy a naperőmű park kialakítása az első „kapavágástól” a rendszer beüzemeléséig akár egy évig is eltarthat. Így a vagyonvédelmi kérdések nem a kivitelezés végeztével válnak aktuálissá, hanem már ezen időszak alatt is. És mi történik az azt követő 15-20 évben?

A Protect HRS Kft. erre mind tudja a választ!

Az alábbi cikkünkben elektromos kerítés rendszerek előnyeit próbáljuk meg egy csokorba összefogni.

A napelem parkok terjedelmük és jellegük miatt általában a lakott területeken kívül helyezkednek el. Ez magában hordozza azt a veszélyt, hogy távfelügyelettel ellátott védelmi rendszer esetén is a járőr szolgálat illetve a rendőrség kiérkezése hosszabb időt vesz igénybe, mint általában. Ilyen esetben az a hatékony kültéri védelem rendszer, amelynek megállító ereje is van – mint például az elektromos kerítés.

Hová telepíthetek elektromos kerítést? Mennyire bonyolult a rendszer telepítése?

A koronavírus európai terjedése rendkívüli helyzetet teremt, ezúton cégünk működése és kiszolgálásunk vonatkozásában tájékoztatjuk partnereinket.

2020.04.03 10:00

Mit is értünk az alatt, az elektromos kerítés "jelez"? Hogyan működik ez a funkció a rendszerünknél?

2020.03.25 12:33

 

Mit is értünk az alatt, az elektromos kerítés "elrettent"? Miért alkalmazzuk ezt a jelzőt a rendszerünkre?

 

 

 

Az elektromos kerítés kültéri védelem leghatékonyabb módja.

Mi tagadás, hajlamosak vagyunk a meglehetősen rémületes képzettársításokra, amikor egy kerítésbe vezetett áramról, mint elrettentő eszközről beszélünk, holott napjainkban már a korszerű kültéri védelem egy elfogadott és egyre szélesebb körben alkalmazott megoldásáról beszélünk.

A témáról Oláh Ferencet, a Protect HRS Kft. munkatársát kérdezzük.

2019.10.02 14:16

A Nemtek elektromos kerítésről - szakmai szemmel

Webáruház készítés