Cikkek
2021.03.26 08:05

Életcikluson át tartó vagyonvédelmi megoldás a naperőmű parkokban

Naperőműpark tulajdonos vagy üzemeltető? Akkor jól tudja, hogy a naperőmű park kialakítása az első „kapavágástól” a rendszer beüzemeléséig akár egy évig is eltarthat. Így a vagyonvédelmi kérdések nem a kivitelezés végeztével válnak aktuálissá, hanem már ezen időszak alatt is. És mi történik az azt követő 15-20 évben?

A Protect HRS Kft. erre mind tudja a választ!

 

 

Az elektromos kerítés rendszer kiépítése és a hozzá kapcsolódó távfelügyelet a leghatékonyabb lehetőség, hiszen a telepítés és a távfelügyelet már a napelempanelek megérkezése előtt megkezdődhet, és a teljes életciklus alatt biztonságos védelmet garantál.

Magyarországon az első elektromos kerítés rendszert kb. 15 évvel ezelőtt telepítették, ami azóta is megbízhatóan üzemel - így bátran kijelenthejtük, a kültéri vagyonvédelmi rendszerek közül ez az egyik legbiztonságosabb és legidőtállóbb megoldás.

 

Miért is mondhatjuk ezt? Mert az elmúlt időszak minden perce és a közel 2500 elégedett felhasználó ezt bizonyítja!

 

  • megakadályozza a behatolást: erős és félelmetes, de nem életveszélyes

 

  • betörők számára komoly fizikai kihívást és pszichikai akadályt jelent

 

  • szélsőséges időjárási körülmények között is maximális biztonság nyújt

 

  • nincsenek álrisztások, a rendszer figyeli a rongálást

 

  • 24 órában aktívan véd már a telekhatárnál

 

A naperőmű akár 20 éves üzemideje alatt folyamatos kihívást jelent az üzemeltetők részére a védelem megteremtése: biztonsági őr alkalmazása, vagyonvédelmi eszközök karbantartása, betörésekre reagálás.

 

A Protect HRS Kft. erre is tud megoldást, így a naperőművek vagyonvédelme a teljes életciklusra megoldódik, az üzemeltetők pedig nyugodtan aludhatnak! A rendszerünk mellé tudunk ajánlani: 

 

  • országos kivonulóhálózatot és távfelügyeletet, mely kiváltja az élő erős birtokőrzést

 

  • 24 órás diszpécserszolgálatot

 

  • folyamatos karbantartást

 

Ha pedig az üzemeltető folyamatosan egy kézben szeretné tudni az értékei védelmét, az ő számukra került kifejlesztésre az okostelefon alkalmazás, amellyel minden felszerelt vagyonvédelmi eszköz egyszerre látható és vezérelhető.

 

A Protect HRS Kft. a garancia, hogy ameddig üzemel és termel a napelempark, addig a vagyonvédelme is megbízható, működőképes lesz, mindez kiváló ár-érték arányban.

 

Webáruház készítés